Mannequin

Den perfekta man(nekängen)

Jag är lång, stabil och blänker fint i både solljus och hemmets belysning. Jag käftar aldrig emot och behåller mina åsikter för mig själv. Du kan alltid luta dig mot mig när du behöver och jag blir inte ledsen eller upprörd om du klämmer på mig då och då. Du kan ha mig framme vid middagar eller bara som sällskap när du känner dig ensam och behöver en tyst kompis vid din sida. Jag är okänslig för svordomar, schlagermusik och dåligt humör. Om du vill, kan du klä upp mig i finkläder, men ärligt talat trivs jag bäst naken. Vem gör inte det, egentligen? Det sägs att min bak är bland det fastaste som finns och även om jag saknar väsentlig anatomiska delar på framsidan, finns det ändå inget som hindrar att vi känner intimitet med varandra. Jag är lätt att tvätta och torka av. Och bäst av allt, om du tröttnar på mig, blir jag inte besviken eller deppig om du vill ställa ner mig i källaren eller i en garderob en tid. Vi ses när vi ses, tänker jag alltid. Jag blir din för 2500:-. Nyputsad och blank.

OM MIG

Hej! Mitt namn är Joakim Lloyd Raboff och jag jobbar som fotograf i Malmö där jag hjälper små som stora företag att visualisera sina produkter och tjänster med både rörliga bilder och fotografier.

Jag driver också ett litet fotogalleri i Turning Torso Gallery – bredvid Turning Torso och mittemot Green Matmarknad där du kan köpa tryckta bilder och böcker ur serien om Västra Hamnen – ett område jag dokumenterat utvecklingen av sedan 2005. Välkommen!

KÖP BILDER

Det går också att beställa digitala eller tryckta bilder från Västra Hamnen här:
www.gallerivastrahamnen.se
Fotostudio

FOTOSTUDIO

Välkommen till Västra Hamnens enda professionella fotostudio utrustad för både produkt- och porträttfotografering. Studion har omklädningsrum, sminkspegel och flera bakgrundsalternativ.

Prisexempel:
För 2500:- får du upp till 15 högupplösta digitala stillbilder och 5 printade bilder i A5-format.

Boka tid för studiofotografering genom att mejla mig på joakim@raboff.com eller slå en signal: 0709-404919

Joakim Lloyd Raboff, fotograf
Galleri Västra Hamnen Fotostudio
Västra Varvsgatan 42 i Malmö.
Tags: