öresund sunset may 2017

En epok tar slut

Snart är galleriet tömd. Bara några få möbler och min arbetsstation är kvar. I studion är i stort sett allt sålt. Känns oerhört befriande. “Sista svepningen har inga fickor” som gamla grannen i Göteborg, Siw Swahnberg, brukade påminna mig om gång efter annan med tillägget, “Samla på minnen, inte prylar, Joakim”.

Gear Acquisition Syndrome eller, “G.A.S”

Som många fotografer, har jag samlat på mig sjukt mycket utrustning och rekvisita. Kan-va-bra-att-ha-prylar, typ. Det mesta är bortrensat nu och istället för tomhet, känner jag bara lättnad. Tyngdlöshet.

Även om det varit både roligt och stimulerande, tror jag det dröjer många år innan jag driver ett fotogalleri eller studio igen. En epok är slut och lämnat plats för en ny.
Bilden tog jag tidigare ikväll när jag körde hem från galleriet. Vid den här tiden nästa vecka, bör båda lokalerna vara helt tömda. Längtar redan.

OM MIG

Hej! Mitt namn är Joakim Lloyd Raboff och jag jobbar som fotograf i Malmö där jag hjälper små som stora företag att visualisera sina produkter och tjänster med både rörliga bilder och fotografier.

Jag driver också ett litet fotogalleri i Turning Torso Gallery – bredvid Turning Torso och mittemot Green Matmarknad där du kan köpa tryckta bilder och böcker ur serien om Västra Hamnen – ett område jag dokumenterat utvecklingen av sedan 2005. Välkommen!

KÖP BILDER

Det går också att beställa digitala eller tryckta bilder från Västra Hamnen här:
www.gallerivastrahamnen.se
Fotostudio

FOTOSTUDIO

Välkommen till Västra Hamnens enda professionella fotostudio utrustad för både produkt- och porträttfotografering. Studion har omklädningsrum, sminkspegel och flera bakgrundsalternativ.

Prisexempel:
För 2500:- får du upp till 15 högupplösta digitala stillbilder och 5 printade bilder i A5-format.

Boka tid för studiofotografering genom att mejla mig på joakim@raboff.com eller slå en signal: 0709-404919

Joakim Lloyd Raboff, fotograf
Galleri Västra Hamnen Fotostudio
Västra Varvsgatan 42 i Malmö.
Tags: