Gatulivet i Västra Hamnen

Det småtaffliga gatulivet i Västra Hamnen

Förstår faktiskt inte varför inte myndigheterna i stadshuset tillåter lite gatuförsäljning, trubadurer eller torghandel – och gör det dessutom supersvårt för andra säsongsbetonade aktiviteter längs våra promenadstråk och mötesplatserna i Västra Hamnen – förutom när det är ett gigantiskt event..

Nu menar jag så klart inte att det hysteriska gatulivet här i Bangkok är någon slags förebild. Men, det behöver ju inte alltid krävas stor tävling för att det skall skapas lite välbehövlig kontinental stämning i vårt område sommartid.

Och nu när jag ändå är igång: varför inte en rejäl bondens marknad under vårens och höstens helger på Scaniaplatsen eller någon annanstans där det är lä. Det hade verkligen varit finfint och säkert bara gynnat Västra Hamnens livsmedelsbutiker och kaféer.

OM MIG

Hej! Mitt namn är Joakim Lloyd Raboff och jag jobbar som fotograf i Malmö där jag hjälper små som stora företag att visualisera sina produkter och tjänster med både rörliga bilder och fotografier.

Jag driver också ett litet fotogalleri i Turning Torso Gallery – bredvid Turning Torso och mittemot Green Matmarknad där du kan köpa tryckta bilder och böcker ur serien om Västra Hamnen – ett område jag dokumenterat utvecklingen av sedan 2005. Välkommen!

KÖP BILDER

Det går också att beställa digitala eller tryckta bilder från Västra Hamnen här:
www.gallerivastrahamnen.se
Fotostudio

FOTOSTUDIO

Välkommen till Västra Hamnens enda professionella fotostudio utrustad för både produkt- och porträttfotografering. Studion har omklädningsrum, sminkspegel och flera bakgrundsalternativ.

Prisexempel:
För 2500:- får du upp till 15 högupplösta digitala stillbilder och 5 printade bilder i A5-format.

Boka tid för studiofotografering genom att mejla mig på joakim@raboff.com eller slå en signal: 0709-404919

Joakim Lloyd Raboff, fotograf
Galleri Västra Hamnen Fotostudio
Västra Varvsgatan 42 i Malmö.
Tags: