Vastra-Hamnen-Arkitektur-Scandinavia-Sweden-Malmo-Sustainable-Ecological-photographer-Joakim-Lloyd-Raboff-927

Ljuset & Kockum Fritid

Klockan 05:58 varje måndag, onsdag och fredag står jag utanför Kockum Fritids entré och väntar på att bli insläppt. Några sömndruckna steg senare stapplar jag in gymet, drar mitt kort och börjar ett timlång pass med en intensiv intervallöpning på bandet. Jag brukar hinna med cirka 10 olika maskiner och lika många moment med fria vikter på mattan.

Första halvtimme är lite seg, men sen brukar det lossna ordentligt. Mot slutet av passet lackar svetten och pulsen är hög. När jag lämnar gymet är det som om en fläkt blåst bort all trötthet och gett plats till nya kreativa idéer, problemlösningar och en nästan lite jobbig entusiasm över dagens agenda. Och då har klockan precis slagit sju.

Skall villigt erkänna att det känns lättare att knata upp klockan 05:15 nu när det är ljust ute. Som i morse. Blåsigt värre, men ljust och klart. Ungefär som bilden ovan.

OM MIG

Hej! Mitt namn är Joakim Lloyd Raboff och jag jobbar som fotograf i Malmö där jag hjälper små som stora företag att visualisera sina produkter och tjänster med både rörliga bilder och fotografier.

Jag driver också ett litet fotogalleri i Turning Torso Gallery – bredvid Turning Torso och mittemot Green Matmarknad där du kan köpa tryckta bilder och böcker ur serien om Västra Hamnen – ett område jag dokumenterat utvecklingen av sedan 2005. Välkommen!

KÖP BILDER

Det går också att beställa digitala eller tryckta bilder från Västra Hamnen här:
www.gallerivastrahamnen.se
Fotostudio

FOTOSTUDIO

Välkommen till Västra Hamnens enda professionella fotostudio utrustad för både produkt- och porträttfotografering. Studion har omklädningsrum, sminkspegel och flera bakgrundsalternativ.

Prisexempel:
För 2500:- får du upp till 15 högupplösta digitala stillbilder och 5 printade bilder i A5-format.

Boka tid för studiofotografering genom att mejla mig på joakim@raboff.com eller slå en signal: 0709-404919

Joakim Lloyd Raboff, fotograf
Galleri Västra Hamnen Fotostudio
Västra Varvsgatan 42 i Malmö.
Tags: