jogging malmö

Malmö runt i morgonsol

Bortsett från en lite kaotisk inledning, har årets hittillsvarande projekt rullat på föredömligt bra.

Epitetet harmoniskt ligger nära till hands när jag skall beskriva sakernas tillstånd. Mycket tack vare att jag håller den fysiska hälsa i schack, tror jag. Den symbiotiska relationen mellan min kropp och mitt sinnestillstånd har aldrig varit tydligare för mig än just nu. Och fast en av mina inre röster bönade om att jag skulle få somna om när larmet ringde vid 05:05, lyssnade lyckligtvis kroppen till en helt annan stämma.

Dagens mil tog mig runt Dockan, Mellanhamnen, Universitetsholmen, Slottsparken och hem igen. En vacker morgonsol och senaste episoden av “The Talk Show” med John Gruber i  lurarna fick tiden att gå relativt fort.

Bokproduktionen går inom ett dygn in i en slags slutfas när underlaget skickas till tryckeriet via cyberrymden. Om en månad lite drygt kommer resultatet av mer än sex månaders arbete att lastas av från ett fartyg som seglat hit från Baltikum.

OM MIG

Hej! Mitt namn är Joakim Lloyd Raboff och jag jobbar som fotograf i Malmö där jag hjälper små som stora företag att visualisera sina produkter och tjänster med både rörliga bilder och fotografier.

Jag driver också ett litet fotogalleri i Turning Torso Gallery – bredvid Turning Torso och mittemot Green Matmarknad där du kan köpa tryckta bilder och böcker ur serien om Västra Hamnen – ett område jag dokumenterat utvecklingen av sedan 2005. Välkommen!

KÖP BILDER

Det går också att beställa digitala eller tryckta bilder från Västra Hamnen här:
www.gallerivastrahamnen.se
Fotostudio

FOTOSTUDIO

Välkommen till Västra Hamnens enda professionella fotostudio utrustad för både produkt- och porträttfotografering. Studion har omklädningsrum, sminkspegel och flera bakgrundsalternativ.

Prisexempel:
För 2500:- får du upp till 15 högupplösta digitala stillbilder och 5 printade bilder i A5-format.

Boka tid för studiofotografering genom att mejla mig på joakim@raboff.com eller slå en signal: 0709-404919

Joakim Lloyd Raboff, fotograf
Galleri Västra Hamnen Fotostudio
Västra Varvsgatan 42 i Malmö.
Tags: