riga latvia

Riga

Tillbaka i Lettland igen och ett nytt besök hos Livonia Print som även trycker nya boken.

Landade sent i går eftermiddag och hann precis ut och hitta en schysst sylta innan jag däckade på jättelika konferenshotellet, Radisson Blu Latvia. Kallt som fan här. Snöade till och med tidigt i morse. Stort gym med hyfsat modern utrustning. Positivt överraskad av att det också fanns en boxningsäck och handskar. Förstår inte varför fler gym inte har det.

Åt en rejäl frukost innan jag åkte ut till tryckeriet där jag under några timmar kollade dom första arken med boksidor som kom ut från offsetmaskinen – en bjässe från Heidelberger Druckmaschinen AG. Allt jag såg såg bra ut och nu ser jag verkligen fram emot att få hålla i  den tryckta boken som anländer om några veckor, cirka åtta månader efter att jag påbörjade projektet.

OM MIG

Hej! Mitt namn är Joakim Lloyd Raboff och jag jobbar som fotograf i Malmö där jag hjälper små som stora företag att visualisera sina produkter och tjänster med både rörliga bilder och fotografier.

Jag driver också ett litet fotogalleri i Turning Torso Gallery – bredvid Turning Torso och mittemot Green Matmarknad där du kan köpa tryckta bilder och böcker ur serien om Västra Hamnen – ett område jag dokumenterat utvecklingen av sedan 2005. Välkommen!

KÖP BILDER

Det går också att beställa digitala eller tryckta bilder från Västra Hamnen här:
www.gallerivastrahamnen.se
Fotostudio

FOTOSTUDIO

Välkommen till Västra Hamnens enda professionella fotostudio utrustad för både produkt- och porträttfotografering. Studion har omklädningsrum, sminkspegel och flera bakgrundsalternativ.

Prisexempel:
För 2500:- får du upp till 15 högupplösta digitala stillbilder och 5 printade bilder i A5-format.

Boka tid för studiofotografering genom att mejla mig på joakim@raboff.com eller slå en signal: 0709-404919

Joakim Lloyd Raboff, fotograf
Galleri Västra Hamnen Fotostudio
Västra Varvsgatan 42 i Malmö.
Tags: