Stockholm

Sthlm t/r

Tillbaka i soliga med fortfarande småkalla Skåne efter dygnslånga besöket i ett rejält kylslaget och småblåsigt Stockholm. Where is the spring? Bodde på relativt nya koncepthotellet  Generator (Torsgatan) där jag åt gott på Hilma tillsammans med redaktören/skribenten Christian von Essen. Hann med ytterligare ett kärt återseende när jag fikade på Clarion Sign med stjärnmäklaren och gamla barkollegan från Riksgränsen, Annika Östberg. Och fast jag inte träffat någon av dom på mer än ett år, var det ändå som igår.

OM MIG

Hej! Mitt namn är Joakim Lloyd Raboff och jag jobbar som fotograf i Malmö där jag hjälper små som stora företag att visualisera sina produkter och tjänster med både rörliga bilder och fotografier.

Jag driver också ett litet fotogalleri i Turning Torso Gallery – bredvid Turning Torso och mittemot Green Matmarknad där du kan köpa tryckta bilder och böcker ur serien om Västra Hamnen – ett område jag dokumenterat utvecklingen av sedan 2005. Välkommen!

KÖP BILDER

Det går också att beställa digitala eller tryckta bilder från Västra Hamnen här:
www.gallerivastrahamnen.se
Fotostudio

FOTOSTUDIO

Välkommen till Västra Hamnens enda professionella fotostudio utrustad för både produkt- och porträttfotografering. Studion har omklädningsrum, sminkspegel och flera bakgrundsalternativ.

Prisexempel:
För 2500:- får du upp till 15 högupplösta digitala stillbilder och 5 printade bilder i A5-format.

Boka tid för studiofotografering genom att mejla mig på joakim@raboff.com eller slå en signal: 0709-404919

Joakim Lloyd Raboff, fotograf
Galleri Västra Hamnen Fotostudio
Västra Varvsgatan 42 i Malmö.
Tags: