Kockum-Fritid-HTA-Yoga-Liselott-Ljung

Yoga i Västra Hamnen

Så fort du slutar utmana dig själv – fysiskt och mentalt – tar jag ett steg närmare ättestupan. Så känner jag. Dagens yoga-pass och workshop på Kockum Fritid – som leddes av trevliga och pedagogiskt begåvade Magnus Ringberg – var ett klockrent exempel på en fysisk utmaning med psykologiska implikationer.

Dels fick jag det positiva kvittot på att kroppen (efter lite uppvärmning) fortfarande är elastisk och hyfsat samarbetsvillig. Dels blev jag varse om att flexibilitet verkligen är färskvara – särskilt vid min ålder. Behöver nog öka antal yoga-pass i veckan för att förlänga träningsformens långsiktiga fördelar och framförallt för att kunna bli bättre rent tekniskt och därmed få ut mer fysiskt.

Summa summarum klarade jag åtminstone 80% av dagens mer eller mindre fakir-mässiga rörelser. Den relativt höga procentsatsen fick mig på gott humör resten av söndagen – men kommer sannolikt att kännas av mer fysiskt under morgondagen.

Sugen på att testa på yoga? Kan varmt rekommendera dom duktiga tränarna på Kockum Fritid här i Västra Hamnen.

Bilden ovan är från en Qigong-workshop för några år sedan på Kockum Fritid. liksom dagens event, var det också samproducerat med Health and Training Academy. Illustrationen är från en serie yoga-bilder jag tog i höstas på fotomodellen, Tora Rosenkjaer.

OM MIG

Hej! Mitt namn är Joakim Lloyd Raboff och jag jobbar som fotograf i Malmö där jag hjälper små som stora företag att visualisera sina produkter och tjänster med både rörliga bilder och fotografier.

Jag driver också ett litet fotogalleri i Turning Torso Gallery – bredvid Turning Torso och mittemot Green Matmarknad där du kan köpa tryckta bilder och böcker ur serien om Västra Hamnen – ett område jag dokumenterat utvecklingen av sedan 2005. Välkommen!

KÖP BILDER

Det går också att beställa digitala eller tryckta bilder från Västra Hamnen här:
www.gallerivastrahamnen.se
Fotostudio

FOTOSTUDIO

Välkommen till Västra Hamnens enda professionella fotostudio utrustad för både produkt- och porträttfotografering. Studion har omklädningsrum, sminkspegel och flera bakgrundsalternativ.

Prisexempel:
För 2500:- får du upp till 15 högupplösta digitala stillbilder och 5 printade bilder i A5-format.

Boka tid för studiofotografering genom att mejla mig på joakim@raboff.com eller slå en signal: 0709-404919

Joakim Lloyd Raboff, fotograf
Galleri Västra Hamnen Fotostudio
Västra Varvsgatan 42 i Malmö.
Tags: